Paneelbouw

Paneelbouw ontwerp en productie

Van Lente Systeemintegratie B.V. ontwerpt en produceert elektrische panelen voor uiteenlopende toepassingen en in allerhande uitvoeringen. Of het nu gaat om een projectmatige proces- of klimaatinstallatie of om seriematige machinebouw, onze ervaren medewerkers zorgen voor een degelijke uitvoering van uw opdrachten.

Ontwerp van de panelen

U kunt ervoor kiezen om het ontwerp zelf te verzorgen, maar u ook laten adviseren door de specialisten van Van Lente. Wij helpen u bij het opstellen van de systeemspecificaties en werken het technisch ontwerp verder uit. Dit kan ook in combinatie met de elektrische installatie en de besturingssoftware. Indien gewenst kunnen we het geheel ook als turn-key project aannemen en uitvoeren.

Montage, test en aflevering van de panelen

Van Lente besteedt veel aandacht aan de overzichtelijkheid en uitbreidbaarheid van panelen, het toepassen van moderne montagetechnieken en het gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige installatie- en schakelmaterialen. De panelen worden gebouwd volgens standaard normen en richtlijnen. Wanneer de montagewerkzaamheden zijn afgerond, wordt het paneel functioneel getest. Ook wordt een CE markering aangebracht en een conformiteitsverklaring opgesteld. Vervolgens leveren wij het paneel op de gewenste locatie af. Daar waar gewenst, wordt het paneel bekabeld en in gebruik genomen.

Van Lente verzorgt ook, indien gewenst, de volledige engineering en het tekenwerk.

André Jansen

Heeft u een vraag?

André Jansen
Mobiel 06-51598753
Stuur een email

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen!

Samen met 145 collega′s het beste uit je zelf halen. Bekijk dan onze vacature(s)

VOLG VAN LENTE OP SOCIAL MEDIA
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en ontwikkelingen.