Van Lente Systeemintegratie

Kennismaken

Elkaar echt leren kennen en elkaars drijfveren ontdekken heb ik altijd als de basis gezien van samenwerken.

Vanaf 2003 heb ik het voorrecht dat ik een team mag aansturen van een fantastische club vakmensen. Als directeur bemerkte ik al snel de passie voor elektrotechniek en automatisering van het team. Iets wat meerdere branchegenoten hebben en bieden. Echter is er binnen ons bedrijf ook een uniek element. Iets wat niet na te bootsen is. Namelijk echte saamhorigheid.

Ergens samen vol voor gaan en samenwerken op basis van vertrouwen. De groep mensen waar ik mee werk is en voelt als familie. We horen bij elkaar. Dit is iets wat ik vanaf 2003 heb gekoesterd. Het is bijzonder dat deze groep van 150 mensen dit ook in tijden van een externe aansturing heeft weten te behouden. Toen ik in 2016 de mogelijkheid kreeg als directeur om alle aandelen van de participatiemaatschappij DGtC over te nemen, was de keuze ook snel gemaakt. Een unieke kans voor deze organisatie om na vele jaren weer echt “op eigen benen” te staan.  We kunnen trots het predicaat “familiebedrijf” weer voeren.

We hebben de saamhorigheid ook weten te vertalen naar de klant. Onder het interne motto “Samen Denken, Samen Doen” werken we nauw samen met onze klant. Iedere klant is uniek en onze betrokken medewerkers zoeken altijd naar de optimale oplossing voor een specifieke situatie. Geen eenheidsoplossingen, maar maatwerk. Als organisatie hebben we het voorrecht dat we veel vaste klanten hebben die trouw zijn en blijven. Ik vraag regelmatig feedback aan de klant. Als ik dan hoor dat ze het motto herkennen en we onze belofte altijd waarmaken, dan ben ik trots! Integratie bij de klant is onze kracht.

In 2018 vierden we ons 85-jarig bestaan! Ons interne motto Samen Denken, Samen Doen staat als een huis en noemen we buiten onze organisatie steeds vaker ‘Integreren zit in ons systeem’. Mijn persoonlijke drijfveer is om dit samen met mijn team van professionals de komende jaren dagelijks waar te blijven maken. Wellicht ook bij u? Ik hoor graag wat uw drijfveren zijn en hoe wij u kunnen helpen om uw belofte waar te maken.

Cor de Best

Directeur / Eigenaar Van Lente Systeemintegratie B.V.