Van Lente Systeemintegratie B.V.

Water

Al vele jaren verzorgt Van Lente Systeemintegratie complete elektrotechnische besturingsoplossingen voor productiebedrijven (proceswater), drinkwaterbedrijven en waterschappen. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanpassing of renovatie van poldergemalen en zuiveringsinstallaties voor afvalwater, drinkwater of proceswater.

Van ideevorming tot oplevering

We willen graag in een vroeg stadium bij uw uitdaging betrokken worden, zodat wij samen met u de beste vertaalslag kunnen maken van ontwerp naar installatie. Daarnaast kijken we verder dan alleen de initiële installatiekosten. Vanuit een goed beheer- en onderhoudsplan kijken we gezamenlijk naar de Life Cycle en hebben we oog voor Total Cost of Ownership (TCO).

Dankzij een doordacht plan van aanpak kunnen wij de automatisering en elektrotechnische werkzaamheden op juiste wijze uitvoeren. Wij geloven in een integrale en multidisciplinaire aanpak. Daarom bekijken wij elk project vanuit de expertises; procesautomatisering, besturingstechniek, elektrotechniek en meet&regeltechniek.

Wist u dat 80% van uw onderhoudskosten bepaald worden door slechts 20% van de inspanning tijdens de projectperiode? Daarom voorzien wij u graag al in deze eerste projectperiode van een beheer- en onderhoudsadvies, volledig geënt op een optimale beschikbaarheid van uw productiemiddelen.

Onderhoud en beheer

De specialisten binnen Van Lente ontwikkelen, engineeren en installeren complete elektrotechnische installaties en geavanceerde procesbesturingen. Na oplevering dragen wij de zorg over aan onze afdeling service, onderhoud en beheer. Hierbij kunnen wij de projectdata (equipmentlist) inlezen in uw maintenancesysteem. De afdeling service, onderhoud en beheer leveren 24/7 support en voeren waar nodig inspecties uit.

Daarnaast bieden wij mogelijkheden om te koppelen met een Onderhoud Beheer Systemen (OBS) of Assetmanagement programma’s. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met onze instapklare optimalisatie tool Plant Assist©

Onze klanten

Waterschap Rijn en IJssel
Aviko
Waterschap vallei en veluwe
Nijhuis Industries
Gemeente Almelo