Camerabeveiliging

Het is vooraf belangrijk om te weten wat u van een camerasysteem verwacht. Is dit observeren, herkennen of identificeren? Een camerabewakingssysteem geeft u veel inzicht. Is er bijvoorbeeld ingebroken in uw bedrijfspand? Dan kunt u met behulp van een camerasysteem eenvoudig gebeurtenissen achterhalen. Maar een camerasysteem werkt ook preventief. Het kan inbrekers afschrikken.

De tijd dat camerabewaking slechts als observatiesysteem werd ingezet, ligt ver achter ons. Tegenwoordig passen we intelligente camera’s met hoge resolutie toe en koppelen we deze aan diverse
management tools. Dankzij IP-camera’s heeft u altijd en overal toegang tot de beelden van uw camerabewaking, waardoor er geen fysieke beperkingen meer zijn.

Camerasystemen spelen niet alleen een belangrijke rol in de beveiliging van uw pand of bedrijfsterrein, maar kunnen ook ingezet worden om bedrijfs- en productieprocessen inzichtelijk te maken.

Aanschaf camera op maat

Om uw pand(en) of objecten beter te beveiligen kunt één of meerdere camera’s overwegen. Maar hoe maakt u een juiste keuze? Wij adviseren u hierin graag en bespreken wat u van een camerabewakingssysteem mag verwachten, zodat we samen tot de juiste oplossing komen en u de beveiliging biedt die u wenst.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u ervan verzekerd zijn dat uw bedrijf en objecten optimaal beschermt zijn, maak dan een afspraak met onze specialisten.

Fases camerabeveiliging:

  • Observeren
  • Herkennen
  • Identificeren
Samenwerking Van Lente & Woningcooperatie Vivare