Industriële installaties

Industriële elektrotechnische installaties

De industriële specialisten binnen Van Lente ontwikkelen complete elektrotechnische installaties en geavanceerde procesbesturingen in diverse omgevingen. In het veld is ons werk direct te herkennen aan de efficiënt, strak, overzichtelijk en hygiënisch gemonteerde tracés met bekabeling die voldoen aan de meest recente normen.

Onze besturingen en automatiseringssystemen zijn bedoeld om foutkansen te reduceren, doorlooptijden te verkorten, verliezen te elimineren, productiviteit te verhogen, overzicht te vergroten en de flexibiliteit te maximaliseren.

Integrale en feilloze samenwerking systemen

Elektrotechniek in de industrie staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen en draagt bij aan, productiviteit, duurzaamheid, veiligheid, mobiliteit. Dit vraagt wel om integrale en feilloze samenwerking tussen verschillende systemen en componenten.

We willen graag in een vroeg stadium bij projecten betrokken worden, zodat wij samen de beste vertaalslag kunnen maken van engineering naar installatie. Dankzij een doordachte en goed geplande aanpak kunnen wij de elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren, zonder dat dit invloed heeft op uw productieproces of productiviteit.

Hygiënisch en vakkundig RVS laswerk

Door jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie hebben de specialisten van Van Lente veel kennis over het naleven van alle hygiëneregels zoals, HACCP, GMP en EHEDG. Ook onze kennis van de wet- en regelgeving waaronder, ATEX, CE en SIL, is up-to-date. Het realiseren van hygiënisch en vakkundig RVS laswerk is een belangrijke vereiste. Het hygiënisch lassen van roestvast stalen leidingen in de voedingsmiddelenindustrie vraagt grote discipline. Wanneer er volgens de juiste werkwijze gelast wordt, is er een bepaalde mate van hygiënische zekerheid.

Onze klanten

Aviko
Foreco - innovatief in hout
Europese Unie
Leerdammer
Neuteboom Coffeeroasters
De Drents Overijsselse Coöperatie