Van Lente Systeemintegratie B.V.

De vijf specialisaties van Van Lente Systeemintegratie

Food & Feed

Al bijna 85 jaar zijn wij een betrouwbare partner in de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie. Dé partner van ideevorming tot oplevering en van sensor tot ERP. Wij zijn gespecialiseerd in proceskennis, voedselveiligheid en de realisatie van projecten.

Meer over Food & Feed

Machinebouw procesinstallaties

De besturing van een machine is van essentieel belang voor een machinebouwer. Voor diverse machinebouwers verzorgen wij de engineering, de besturingspanelen en inbedrijfstelling.

Meer over machinebouw

Water

De “complexe” water systemen in ons land verdienen een goed uitgekiende besturing- en automatiseringsoplossing. Van Lente pakt drinkwater-, afvalwater- of proceswater- projecten bij voorkeur multidisciplinair op. Een integrale aanpak, met expertise op het gebied van procesautomatisering, besturingstechniek, elektrotechniek en meet&regeltechniek, leveren veel winst op.

Meer over Water

Utiliteit

De specialisten van Van Lente hebben veel kennis en ervaring met van het realiseren van complexe utiliteitsinstallaties. Van Lente realiseert de coördinatie en afstemming met andere partijen en leveranciers. Dit is voor het succesvol afronden van het project van essentieel belang.

Meer over utiliteit

Zorg

Door onze kennis en expertise in de zorg kunnen wij de techniek, comfort en de veiligheid bieden die essentieel is voor zorgvragers, zorgverleners en vastgoedbeheerders. Of het nu gaat om nieuwe installaties, zorg en beveiligingssystemen, renovatie, service of onderhoud: Van Lente neemt alle zorg(en) uit handen.

Meer over zorg