Paneelbouw

Snel en flexibel ontwerpen en leveren van maatwerk besturingspanelen, dat is wat u van ons kunt verwachten. In de goed geoutilleerde werkplaats worden besturingskasten, MCC’s, bedieningsconsoles, verdeelinrichtingen en Meet & Regel panelen vervaardigd.

Uw panelen worden gebouwd volgens de laatste richtlijnen en bewezen modulaire standaarden. Van daaruit werken wij toe naar(klant)specifieke oplossingen. Door 3D paneelontwerp (Eplan-ProPanel), geautomatiseerde materiaallijsten en standaardwerkwijze wordt er efficiënt geproduceerd met een hoge leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en aanzienlijke kostenreductie.

Paneelbouw als integraal onderdeel van een project

Van Lente Systeemintegratie biedt met de afdeling paneelbouw een totaalpakket aan mogelijkheden, met slechts één aanspreekpunt voor engineering, productie en inbedrijfstelling. Een project, klein of groot, kan zowel turn-key als build-to-order worden uitgevoerd.

Paneelbouw op aanvraag

Naast projectmatige paneelbouw, leveren wij ook op aanvraag enkel of seriematige panelen. Denk aan complexe MCC’s in de industrie, licht-en krachtschakelkasten voor gemeenten of meet- en regelpanelen voor zorginstellingen. Het proces van paneelbouw begint bij een ontwerp dat u zelf aanlevert of dat één van onze engineers voor u bedenkt.

Soort paneelkasten

  • MCC’s (Motor Control Center)
  • PLC- besturingskasten
  • Remote I/O panelen
  • Licht- en krachtpanelen
  • Meet- en regelpanelen

Lean Manufacturing

Van Lente besteedt veel aandacht aan de overzichtelijkheid en schaalbaarheid van panelen. Het toepassen van moderne technieken en het gebruik van kwalitatieve en hoogwaardige installatie- en schakelmaterialen is ons uitgangspunt. Vanuit onze geoptimaliseerde werkplaats en Lean (manufacturing ) werkwijze kunnen we snel schakelen en eventuele aanpassingen tijdens een traject eenvoudig doorvoeren.

Onze klanten

C.A.V. Den Ham
Leerdammer
Paneelbouw - Van Lente Systeemintegratie B.V.