85 jaar ervaring

85 jaar ervaring

Dit jaar bestaan we 85 jaar. Een moment waar we graag bij stilstaan.

85 jaar ervaring in de elektrotechniek is iets om trots op te zijn. In de afgelopen jaren hebben we mogen ervaren en leren dat aandacht voor de mens minstens zo belangrijk is als de aandacht voor de techniek. Het is juist de mens achter de techniek die het mogelijk maakt om prachtige totaal oplossingen te kunnen bieden aan onze klanten.

U bent misschien het bovenstaande campagnebeeld tegengekomen in het straatbeeld. We vonden het passend om de mens centraal te stellen in onze nieuwe marketing campagne. En niet zomaar mensen. Onze eigen mensen. De gezamenlijke ervaring die we als groep mensen hebben, maakt ons de betrouwbare partner die we zijn. Dit is een teamprestatie en deze laat zich niet tekenen door het aantal ervaringsjaren van één persoon.

Daarom hebben we twee gepensioneerde collega’s en twee werkende collega’s  gevraagd om mee te werken aan de campagne. Zij staan symbool voor alle generaties die het bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is. Samen vieren we ons jubileum en kijken we trots naar het verleden én de toekomst

We zullen de komende jaren ook nog veel vakprofessionals gaan zoeken die zich met ons willen verbinden. We maken graag kennis met vakgenoten uit de industriele automatisering.  Onze huidige vacatures staan op onze werkenbij website. Een kennismaking is zo geregeld!

85 jaar ervaring
l11-04-2018-315

Heeft u een vraag?

Monica Ubas
Mobiel 06-33333747
Stuur een email

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen!

Samen met 160 collega′s het beste uit je zelf halen.

Bekijk onze vacatures

VOLG VAN LENTE OP SOCIAL MEDIA
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en ontwikkelingen.