Nieuws
12
mei

Van Lente Systeemintegratie neemt Osterhus Elektrotechniek uit Spankeren over

Van Lente Systeemintegratie B.V. uit Deventer heeft per 1 mei 2013, Osterhus Elektrotechniek b.v. uit Spankeren overgenomen. Osterhus blijft gevestigd in Spankeren.

Van Lente Systeemintegratie B.V. is een systeemintegrator op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer. Van Lente heeft ruim 120 medewerkers in dienst. De belangrijkste marktsegmenten waarin Van Lente actief is zijn de food- en feed- industrie, machinebouw en complexe gebouwgebonden installaties.

Osterhus is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van elektrotechnische installaties, met name in de utiliteit en industrie. Bij Osterhus zijn 6 medewerkers werkzaam.

Deze overname is een uitbreiding van de al bestaande activiteiten van Van Lente, een geografische verbreding van de activiteiten richting Gelderland en het midden van Nederland en een bundeling en uitbreiding van de marktsegmenten waarin beide ondernemingen actief zijn. Bij de overname blijven alle banen behouden.

De doelstelling is dat Osterhus per direct een bijdrage zal leveren aan de operationele winst en een uitbreiding van het bestaande klantenbestand in de industrie.