Nieuws
7
jun

Van Lente Systeemintegratie B.V. tekent samenwerkingsovereenkomst met Simaxx

Op de PROVADA, de vastgoedbeurs in de RAI te Amsterdam, heeft Van Lente Systeemintegratie B.V. een samenwerkingsovereenkomst getekend met Simaxx. Deze samenwerking is een logisch gevolg van de strategische keuzes die Van Lente Systeemintegratie B.V. heeft gemaakt ten aanzien van de profilering van haar afdeling meet- en regeltechniek.

Voor deze afdeling zijn inmiddels 22 regeltechnische specialisten werkzaam die, naast jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gebouwautomatisering, beschikken over onderscheidende proceskennis van klimaatinstallaties in gebouwen. Deze combinatie levert voor de klanten van Van Lente Systeemintegratie B.V. veel toegevoegde waarde op.

Om zich op het gebied van consultancy verder te positioneren in de markt heeft Van Lente Systeemintegratie B.V. de samenwerking met Simaxx opgezocht. Door toevoeging van de intelligente analyse software van Simaxx kan Van Lente Systeemintegratie B.V. haar klanten nog beter van dienst zijn door o.a. een dashboard aan te bieden waarmee de werking van de installaties zichtbaar gemaakt wordt en energiebesparingen en optimalisaties aantoonbaar worden.

Deze samenwerking draagt bij aan de MVO-doelstellingen van Van Lente Systeemintegratie B.V. en zorgt voor een betere performance en minder energieverbruik van de installaties bij haar klanten.

Nieuwsgierig wat deze samenwerking voor u kan betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten.

info@vanlente.nl

www.vanlente.nl

Van Lente Systeemintegratie B.V. heeft vestigingen in Deventer en Reeuwijk en is gespecialiseerd in Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer.