Nieuws
3 mei

Van Doren Groep organiseert seminar in De Efteling

Van Doren Engineers, Van Lente Systeemintegratie en Duim techniek organiseren op zaterdag 4 mei een seminar in het sprookjesachtige Fata Morgana Paleis. Een dag waarop technische professionals zich verdiepen in onderwerpen als het CO-paspoort, cybersecurity en de overgang van gas naar elektra. Om deze inzichten vervolgens te delen met branchegenoten.

 

Krachten bundelen

“Onze branche ontwikkelt zich in rap tempo”, vertelt Roger Heugen. Vanuit zijn rol als technisch directeur bij Van Doren Engineers vindt hij het belangrijk om kennis te vergaren en delen. Om met vakgenoten bij elkaar te komen. En om dit alles op een toegankelijke manier plaats te laten vinden. “We bereiden ons als professionals allemaal voor op de toekomst, maar weten nooit exact wat eraan komt. Door elkaar te ontmoeten en waardevolle informatie op te doen, kunnen we onze krachten bundelen. We zijn die dag in de Efteling, maar vertellen geen sprookjes; we blijven praktisch en nuchter. Geen verhalen over gevaren, maar concrete tips en oplossingen die we vervolgens met branchegenoten kunnen delen.”

 

Jos van Doren verwelkomt aanwezigen tijdens het vorige seminar in De Efteling

 

Inzichten voor de agenda van morgen

Experts uit verschillende disciplines verzorgen interactieve presentaties. Zo deelt Jasper Lipsch, programmamanager duurzaamheid bij Royal Swinkels, zijn ervaringen met circulariteit en de betekenis van een CO₂-paspoort in onze transitie naar een circulaire economie. Arjan Pit, salesmanager bij fortop, belicht de overgang van gas naar elektra en de uitdagingen van een vol elektriciteitsnetwerk. Tot slot spreekt Christo Butcher van FoxIT over het anticiperen op cyberdreigingen binnen operationele technologie. Roger: “Het zijn allemaal onderwerpen die van cruciaal belang zijn voor de toekomst van onze branche. Die wellicht niet op de agenda staan, maar wel zouden moeten staan.”

 

Dagje Efteling voor gezin

Zoals andere jaren vindt het seminar plaats in de vakantie; deze keer in het laatste weekend van de meivakantie. “Dé gelegenheid om naast de deelnemers ook hun gezinsleden een bijzondere dag te bezorgen. Iets dat goed past bij de kernwaarden van onze drie familiebedrijven. Niet alleen werk, maar ook privé staat daarin centraal”, besluit Roger.

 

De professionals van Van Doren Engineers, Van Lente Systeemintegratie en Duim techniek delen na het seminar graag opgedane kennis met de markt. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via onderstaande gegevens.

 

Neem gerust contact op

Meer weten over de Van Doren Groep? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 0492 74 75 00 of info@vanlente.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.