Van Lente Systeemintegratie B.V.

Yakult

Achtergrond

Het hoofdkantoor en de productielocatie van Yakult Europe B.V. staat in Almere. Hier wordt voor de gehele Europese markt Yakult geproduceerd. Van Lente en Yakult hebben elkaar gevonden voor het totaalonderhoud van de gebouwgebonden installaties.

Overview

Vrij abrupt heeft Yakult, door faillissement, afscheid moeten nemen van zijn vorige technische dienstverlener. Van Lente heeft niet alleen het reguliere onderhoud, maar ook de plannen voor groot onderhoud en aanpassingen om het productieproces te optimaliseren opgepakt.

Evaluatie

Yakult is met Van Lente een nieuwe samenwerking aangegaan. De eerste stap was de uitvoering van de werkzaamheden voor de brandmeld- en regelinstallaties. Hierna heeft Van Lente gewerkt aan de optimalisatie van het meerjarig onderhoud. Van Lente wordt door Yakult gewaardeerd om zijn flexibiliteit, snelheid en vertrouwen: een uitstekende basis voor de toekomst!

Summary

Bij de integratie van de procesondersteunende systemen in de gebouwautomatisering heeft Van Lente een belangrijke rol gespeeld.

Yakult
Yakult