Van Lente Systeemintegratie B.V.

FrieslandCampina Domo Beilen

Achtergrond

FrieslandCampina Domo is gespecialiseerd in ingrediënten en eindproducten voor de IF-market, waardoor babyvoeding. Royal FrieslandCampina Domo in Beilen hanteert de strengste hygiëne-eisen aan de productie van onder meer babyvoeding. Van Lente Systeemintegratie heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld.

Overview

FrieslandCampina Domo heeft een voortrekkersrol in de branche. Vandaar een nieuwe stap die de kans op een zogenoemde nabesmetting nog verder verkleint. Hierbij is niet alleen de productie onder de loep genomen, maar ook het verpakkingsproces. In samenwerking met Van Lente zijn de meest vergaande maatregelen genomen Hierbij staat alles in het teken van hygiëne. Bij élk kabeltje dat is aangelegd, is nagedacht hoe je dat kunt schoonmaken.

Evaluatie

‘Van Lente kwam met goede ideeën en dacht mee om nog betere oplossingen te bedenken. Oplossingen die de veiligheid en hygiene tot een maximaal niveau brengen. Dat heeft uiteindelijk een state of the art installatie opgeleverd die past binnen de voorbeeldfunctie van deze fabriek.

Summary

Oplevering van een state of the art installatie die voldoet aan de richtlijnen van de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG)

Friesland Campina Domo Beilen