Van Lente Systeemintegratie B.V.

Dutch Flower Group

Van Lente Systeemintegratie is ook werkzaam in de dynamische en kleurrijke wereld van bloemen en planten bij Dutch Flower Group in De Kwakel. Iedere week komen er 75 miljoen verse bloemen, maar liefst 31.250 stelen, via Dutch Flower Group (DFG) en haar klanten bij consumenten thuis in een vaas terecht.

DFG werkt met versproducten die in geconditioneerde ruimtes opgeslagen en verwerkt worden, waarbij juiste temperatuur gewenst is. Temperatuurschommelingen kunnen een negatief effect hebben op de levensduur van het eindproduct. Een stabiele temperatuur is daarom van essentieel belang.

Verbetering regeltechniek voor geconditioneerde ruimtes

Begin 2018 is Van Lente in gesprek geraakt met DFG, omdat ondersteuning op het gebied van regeltechniek gewenst was. Inmiddels heeft dit geleid tot diverse projecten en verbeteringen in bestaande software en regelinstallaties.

De gebouwbeheerder bij DFG, is zeer tevreden over de samenwerking met Van Lente Systeemintegratie. Van Lente viel op als potentiële partner door de flexibele instelling, jarenlange ervaring in de industrie en de uitgebreide kennis van geautomatiseerde processen.

Door een tikkeltje eigenwijs te zijn creëren we vooruitgang

Gebouwbeheerder: “Wij moeten snel kunnen schakelen en zoeken naar partners die dit ook willen én kunnen. Wij willen geen samenwerking met partners die bureaucratisch ingesteld zijn, maar werken graag samen met partners die meedenken en meebewegen in verschillende processen. Van Lente is een tikkie eigenwijs en daar hebben we wat aan! Een beetje discussie richting verbetering is soms nodig om vooruitgang te boeken. De ondersteuning, het ontzorgen en het persoonlijke contact wordt zeer gewaardeerd.”

Momenteel wordt gewerkt aan uitbreiding van koelcellen, waarbij een uitbreiding van de installatie nodig is geweest.

Dutch Flower Group