Van Lente Systeemintegratie B.V.

Den Hollander Engineering

Achtergrond

Sinds 2013 is de firma Den Hollander Engineering uit Gorinchem in Duitsland aan het werk bij Gebr. Bermes in Holdorf voor een uitbreidingsproject op het gebied van de zuivelfabriek.

Overview

Het project omhelst de engineering, plaatsing en aansluiting van de procesapparatuur van een grote indamper en pompen. Van Lente is gevraagd om mee te werken voor efficiënte en snelle realisatie van de procesinstallatie. Een uitdagend project voor Van Lente en waar nauw is samengewerkt met Den Hollander om de extra productie van melkpoeder in gang te kunnen zetten.

Evaluatie

Voor Van Lente was het een uitdaging om bij zo’n omvangrijk project pas later in te stappen. Door

het gesprek aan te gaan was de eerste verbinding van mens tot mens al gelegd en de oplossingen om efficiënt de procesinstallatie te realiseren volgden vlot. Met als resultaat dat twee weken later een passend voorstel werd gepresenteerd. Vakmanschap en meedenken is bij Van Lente part of the deal. Met vertrouwen wordt de kwaliteit van het complete project naar een hoger niveau getild. Dat vertaalt zich in een efficiënte samenwerking en dat is in het voordeel van alle partijen.

Summary

Datum van oplevering: 2017

Werkzaamheden

  • Engineering, plaatsing en aansluiting van procesapparatuur van een grote indamper en pompen.

Resultaten

  • Sinds september 2017 is de installatie volledig in gebruik genomen. Eind oktober heeft de eindcontrole plaatsgevonden.
  • Totstandkoming van een waardevolle samenwerking die de basis kan zijn voor een volgende samenwerking.
Den Hollander Engineering