Van Lente Systeemintegratie B.V.

De Dessert Meesters

Achtergrond

De Dessert Meesters zijn meesters in het produceren van overheerlijk ijs. In maart 2016 heeft een verwoestende brand de net opgeleverde gemoderniseerde productiehal in Hengelo in de as gelegd. Ruim twee maanden later werd er weer volop ijs geproduceerd op een nieuwe locatie in Oldenzaal. Dit is De Dessert Meesters samen met leveranciers als Van Lente gelukt!

Overview

In overleg met alle partijen is de bouw opgedeeld in twee fases. De eerste fase hield onder andere in dat de eerste ijsmixset ten behoeve van de productie zou worden gebouwd. Hierbij is door 36 verschillende disciplines dag en nacht gewerkt. Voor de werkzaamheden aangaande installatie, software, engineering en paneelbouw heeft Van Lente de verantwoordelijkheid genomen.

Evaluatie

Door aan het begin iets meer tijd in de voorbereiding en het functioneel ontwerp te steken is een kwaliteitsproduct en dienstverlening gerealiseerd dat resulteerde in flinke tijdwinst. De Dessert Meesters over Van Lente: ‘Het is belangrijk dat leveranciers niet alleen kwalitatief goed werk en materiaal leveren, maar ook partner zijn. Dit houd in dat ze meedenken, een uitzondering voor je maken en een stapje extra zetten. Van Lente is een mooi voorbeeld van zo’n partner.’

Summary

Op korte tijd een productiefaciliteit opzetten en daarmee de verloren gegane capaciteit weer beschikbaar hebben.

De Dessert Meesters