Onderdeel van Van Doren Engineers

‘Kracht van de verbinding’

Van Lente Systeemintegratie maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, paneelbouw en montage. Ons gezamenlijk streven is: ‘niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.’ We vullen elkaar perfect aan als het gaat om onze cultuur en manier van werken alsook in onze kennis en expertise. Door samen te gaan maken we wederzijds een mooie stap in het uitbreiden van onze expertises en marktkennis. Aanvullend aan elkaar groeien beide bedrijven in de marktsegmenten machinebouw, recycling en waterinfra. Vanuit onze technische disciplines maken we een grote stap in gebouwautomatiseringbeveiligingstechniek, MES – oplossingen

Deze krachtenbundeling betekent dat u ondanks dat we groter zijn geworden kunt blijven werken met uw vertrouwde klantteams en contactpersonen, aangevuld met de zekerheid van een grote organisatie en een landelijke dekking. 

Ook Duim techniek maakt sinds oktober 2020 onderdeel uit van deze samenwerking. Zij zijn specialist en toonaangevende speler voor automatiserings- en besturingssystemen in de recyclingbranche. Duim techniek staat bekent om haar unieke innovaties die zij in eigen beheer ontwikkeld hebben voor stofbestrijding, weegbrugbeveiliging, wielwassen en wegen.

Landkaart huisstijl kleuren en vestigingen klein 2

Van Doren Engineers