Nieuws
26
mrt

Van Lente werkt mee aan feel-good gebouw in Diemen

In Diemen wordt een bestaand kantoorgebouw omgebouwd tot een feel-good gebouw waarin zowel kantoren en werkplekken als een hotel van VIA in gehuisvest worden. Voor dit uitdagende herbestemmingsproject heeft Van Lente, via Building Services Amersfoort, de opdracht gekregen voor de automatisering van de nieuw aan te brengen klimaatinstallatie. Medio 2019 kunnen de eerste gasten de nacht doorbrengen in het hotel en zijn de flexibele werkplekken te boeken.

Projectleider Jack Geurtsen geeft aan waarom Van Lente door Building Services is geselecteerd voor deze klus in Diemen: “In het gebouw wordt momenteel gewerkt aan diverse zaken, met veel partijen tegelijkertijd én onder druk van een scherpe planning. Het grote voordeel van Van Lente Systeemintegratie is dat de opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Van ontwerp tot oplevering faciliteert Van Lente de opdrachtgever met: engineering, regeltechnische bekabeling, software, besturingspanelen, inbedrijfstelling en fine-tuning. Daarnaast adviseert Van Lente pro-actief waardoor regelmatig een kostenbesparing of tijdswinst wordt gerealiseerd. Geen enkel project is standaard voor ons. Elk project wordt specifiek afgestemd op de klant, het gebruik en toegepaste installaties voor een optimale verhouding tussen comfort en energieverbruik. Met het aanbieden van een compleet pakket heeft Van Lente een unieke positie in de markt.”

De klimaatinstallatie is uitgevoerd met apparatuur van Priva en gaat zorgen voor een optimaal comfort voor de gebruikers van de kantoorruimtes en gasten van het VIA Hotel.

Van Lente beschikt over een team van 25 specialisten in meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. U kunt bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van klimaatinstallaties en automatisering van technische installaties in gebouwen. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en specifieke kennis. 

Van Lente heeft een gegarandeerde toegevoegde waarde voor uw projecten. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Hartog van Straten: 06-13143038: