Nieuws
29
dec

Van Lente Systeemintegratie neemt IACT Haaksbergen over

Van Lente Systeemintegratie B.V. uit Deventer heeft met terugwerkende kracht per 1 juli 2011 IACT (Industriële Automatisering en Communicatietechniek Twente) uit Haaksbergen overgenomen.


Van Lente Systeemintegratie B.V. is een systeemintegrator op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer. Van Lente heeft ruim 100 medewerkers in dienst. De belangrijkste marktsegmenten waarin Van Lente actief is zijn de food- en feed-industrie, machinebouw en complexe gebouwgebonden installaties.
IACT is een hoogwaardige en gespecialiseerde speler op het gebied van industriële automatisering en communicatietechniek. De marktfocus van IACT is met name gericht op de vliegtuigbouw, olie- en gasindustrie, chemie, koeltechniek en elektriciteitsdistributie. Bij IACT zijn 10 medewerkers werkzaam. De vestigingsplaats van IACT is en blijft Haaksbergen.
Deze strategische overname is een significante uitbreiding van de al bestaande technische automatisering activiteiten van Van Lente, een geografische verbreding van de activiteiten richting Twente en het oosten van Nederland en een bundeling en uitbreiding van de marktsegmenten waarin beide ondernemingen actief zijn.
De doelstelling is dat IACT per direct een bijdrage zal leveren aan de operationele winst.

Achtergrondinformatie Van Lente Systeemintegratie B.V.

Van Lente Systeemintegratie B.V. wordt in 1933 als eenmanszaak opgericht in Gorssel. In 1972 gaat het bedrijf verder als besloten vennootschap. Het bedrijf is gevestigd in Deventer.

Van Lente Systeemintegratie B.V. is sterk in de industrie en industriële automatisering. Hierbij zijn de belangrijkste marktsegmenten: veevoederindustrie, zuivelindustrie, vleesindustrie, aardappelindustrie, papierindustrie en grafische industrie.
Van Lente biedt haar klanten innovatieve totaaloplossingen voor het gehele productieproces. Onder het motto "Samen Denken, Samen Doen" geeft van Lente advies, denkt met de klant mee en ondersteunt van ideevorming tot nazorg. Onze principes: Respect, Ambitie en Betrouwbaarheid zijn stevig verankerd in onze bedrijfsprocessen. Dit maakt ons een aantrekkelijke partner voor huidige en toekomstige klanten.

Achtergrondinformatie IACT

IACT is als bedrijf opgericht in 1999. De naam “Industriële Automatisering en Communicatietechniek Twente” dateert van 2002.
IACT is sterk in softwareontwikkeling en datacommunicatie. Belangrijke marktsegmenten zijn vliegtuigbouw, olie-gas en chemie, koeltechniek, electriciteitsdistributie.
Innovatie staat hoog in het vaandel. Nieuwe programmeertools, in eigen beheer ontwikkelt, zorgen voor telkens productievere generatie van oplossingen voor onze klanten.
Ons motto: IACT ziet in elk probleem de schoonheid van de oplossing.