Nieuws
1
okt

Van Lente Systeemintegratie B.V. ontvangt onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf

Op 5 september 2013 heeft Van Lente Systeemintegratie B.V. de onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf ontvangen. Met de onderscheiding laat Van Lente zien dat zij vrijwillig voldoen aan een aantal strenge criteria voor het opleiden en begeleiden van (toekomstige) werknemers. De onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf is ontwikkeld door bedrijven, voor bedrijven in de technische installatiebranche.  

Een Excellent Opleidingsbedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven. Deze bedrijven zetten net een stapje harder bij het investeren in de kwaliteit van opleiding, begeleiding en ontwikkeling van werknemers, leerling-werknemers en stagiair(e)s. De bedrijven met de onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf garanderen dat zij een goed opleidingsbeleid hebben, zorgvuldig en verantwoord omgaan met de loopbanen van hun (toekomstig) werknemers en daardoor een aantrekkelijke en betrouwbare werkgever zijn. Van Lente Systeemintegratie B.V. is daarmee ook een aantrekkelijke partner voor scholen, leerlingen en andere bedrijven in de branche.

Meerwaarde

Een Excellent Opleidingsbedrijf staat voor:

  • uitstekende begeleiding en opleiding op de werkvloer door gecertificeerde praktijkopleiders en werkplekbegeleiders; 
  • het actief bijdragen aan de professionalisering van het vak;
  • een duidelijke en herkenbare gesprekspartner van onderwijsinstellingen;
  • het nadrukkelijk nemen van eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid, waardoor het zich onderscheidt van andere bedrijven;
  • een aantrekkelijke opleidingsplek voor leergierige en gemotiveerde leerlingen;
  • het behouden van enthousiaste, talentvolle jongeren voor de branche en het aanbieden van een kans om werkervaring op te doen;
  • een belangrijke, kwalitatief sterke schakel tussen praktijk en onderwijs.

Een Excellent Opleidingsbedrijf heeft in veel opzichten dus een streepje voor.

De onderscheiding Excellent Opleidingsbedrijf is een geweldige opsteker voor alle medewerkers die zich bezighouden met de opleidingsactiviteiten binnen van Lente Systeemintegratie B.V. Het opleiden van jonge, enthousiaste leerlingen, die zich verder willen bekwamen in ons vakgebied, is een investering voor de toekomst.

 Het Excellent Opleidingsbedrijf is een initiatief van UNETO-VNI.

Kijk voor meer informatie  op www.excellentopleidingsbedrijf.nl