Nieuws
21
jul

Van Lente en Van Doren Engineers slaan handen ineen

‘Klaar voor de toekomst door krachtenbundeling’

Van Lente Systeemintegratie en Van Doren Engineers uit Boekel hebben op 19 juli de handen ineen geslagen. “We hebben met ons familiebedrijf sinds 1933 iets heel moois opgebouwd”, vertelt directeur Cor de Best. “Een natuurlijke opvolger heb ik niet, dus zocht ik naar een partij die dezelfde familiewaarden deelt om zo de continuïteit van ons bedrijf te borgen. En daarmee de toekomst van onze 170 medewerkers. In Van Doren Engineers vonden we de juiste partner om met een goed gevoel de toekomst tegemoet te treden.”

De match met Van Doren Engineers was snel gevonden. “We kennen elkaar al door en door en hebben veel overeenkomsten, zowel organisatorisch als in onze manier van denken en doen”, legt Cor uit. “We versterken elkaar op geografisch en technisch vlak. Door onze krachten te bundelen, werken we verder aan ons gezamenlijk doel: niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.

Echte familiebedrijven

Van Doren Engineers richt zich vanuit zeven locaties (Boekel, Breda, Heteren, Panningen, Veenendaal, Veghel en een paneelbouwwerkplaats in Nitra, Slowakije) met teams van gedreven medewerkers op de pijlers elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Cor: “Met Van Doren Engineers delen we dezelfde cultuur, identiteit en kernwaarden. We zijn beide echte familiebedrijven. Dat klinkt zelfs door in onze slogans: ‘Samen denken, samen doen’ en ‘Anders denken, gewoon doen’. De krachtenbundeling maakt ons allebei sterker. Zo kunnen we onder meer op het gebied van engineering, montage, in- en uitlenen van medewerkers en de werving van personeel veel voor elkaar betekenen.”

Voordelen voor klanten en medewerkers

Wij houden onze bedrijfsnaam en blijven zelfstandig opereren met onze vertrouwde teams vanuit Deventer, Reeuwijk, Groningen en Nieuwleusen. Klanten behouden hun vertrouwde aanspreekpunten. Cor: “Voor onze medewerkers en klanten biedt de samenwerking enkel voordelen. Door een omgeving te bieden waar onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen, groeit ons bedrijf automatisch mee. Elkaar ondersteunen, van elkaar leren en die ervaringen toepassen bij onze klanten; dat doen we door elkaar op een heel natuurlijke manier te vinden. Ik vind het ontzettend mooi dat we onze expertise nu nog breder kunnen inzetten door heel Nederland. En dat in een interessante markt waarin we samen nog volop kansen kunnen creëren.”

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Cor de Best via 06 – 22 40 71 22 of c.debest@vanlente.nl.

 

 Foto: (L) Jos van Doren, directeur Van Doren Engineers, (R) Cor de Best, directeur Van Lente Systeemintegratie. Interview foto meest rechts Gaetana Ferla van Ferlamedia.

Van Lente en Van Doren Engineers slaan handen ineen
Van Lente en Van Doren Engineers slaan handen ineen