Nieuws
23
okt

Uitbreiding Van Lente Meet- en Regeltechniek in de Randstad

Voor de Meet- en Regeltechniek van de gebouw gebonden installaties is een steeds grotere behoefte aan gekwalificeerd personeel met veel kennis en ervaring. Van Lente Systeemintegratie is nu bijna 5 jaar actief in dit deel van de automatiseringstechniek en kan steeds meer in een groeiende behoefte voorzien.

Om met name ook de klanten in de Randstad op een goede manier te kunnen bedienen heeft Van Lente Systeemintegratie met ingang van 12 oktober 2015 een vestiging geopend in Reeuwijk.

Van hieruit gaat een team van twaalf specialisten op het gebied van gebouwgebonden Meet- en Regeltechniek en gebouwautomatisering aan de slag om onze bestaande maar vooral ook nieuwe klanten optimaal te kunnen bedienen.  Tevens wordt het bestaande team in Deventer versterkt met twee specialisten.

Hiermee zet Van Lente Systeemintegratie een grote stap in het versterken van capaciteit, kennis en kunde op het gebied van gebouwautomatisering en regeltechniek. Deze uitbreiding past in de strategie van Van Lente Systeemintegratie om een toonaangevende speler te zijn op het gebied van technische automatisering in de industrie (food en feed) en complexe gebouw gebonden installaties.