Nieuws
2
jul

Tweede hart van Deventer uitgereikt aan Van Lente Systeemintegratie

Op woensdag 23 juni jl. reikte wethouder Thomas Walder het tweede Hart van Deventer uit aan Van Lente Systeemintegratie.

Het hart van Deventer is een initiatief van MKB Deventer om bedrijven in Deventer met een bijzondere prestatie op gebied van personeelsmanagement / Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in het zonnetje te zetten. Hiermee geeft de verenging, ondersteunt door de gemeente, een blijk van waardering in de vorm van een zichtbaar kunstwerk aan bijzondere bedrijven.

Want bijzonder is Van Lente. Het bedrijf is pionier in de samenwerking met het onderwijs. Dit start al bij groep acht leerlingen en loopt door tot en met het HBO en het WO. Baanbrekend is de samenwerking in het MBO. Zo heeft Van Lente een roulatiesysteem opgezet met leveranciers bij ROC scholen in de wijde regio. Hier maken jaarlijks ruim 2.500 MBO studenten gebruik van. De studenten en niet te vergeten de docenten, krijgen de kans om te werken met de nieuwste technologie op gebied van elektrotechniek en besturingstechniek.

Top drie beste stagebedrijf van Nederland

De eigen Van Lente Academie leidt niet alleen veel stagiaires en zij-instromers in de techniek op maar ook eigen de eigen medewerkers en medewerkers van klanten. Hierin is Van Lente net zo baanbrekend. Reden waarom Van Lente de laatste jaren telkens in de landelijk top drie staat als beste stagebedrijf van Nederland. Dit maakt de Hart voor Deventer voor van Lente meer dan verdiend.

 

Tweede hart van Deventer uitgereikt aan Van Lente Systeemintegratie
Tweede hart van Deventer uitgereikt aan Van Lente Systeemintegratie