Nieuws
4
nov

Theo Rietkerk, gedeputeerde Provincie Overijssel, bezoekt Van Lente Systeemintegratie B.V.

Op donderdag 24 oktober 2013, bracht Theo Rietkerk, gedeputeerde van de Provincie Overijssel een bezoek aan Van Lente Systeemintegratie B.V.

Doel van het bezoek was, om te kijken hoe bedrijven samen met de Provincie, het regionaal economisch beleid gestalte kunnen geven. Zowel voor de Provincie Overijssel als voor Foreco, IACT en Van Lente is het belangrijk om geïnformeerd te worden over wat er speelt bij het bedrijfsleven en bij de overheid.

Samen met medewerkers van IACT Haaksbergen en Foreco Dalfsen, werd de heer Rietkerk ontvangen en rondgeleid in het pand van Van Lente.

Er werd uitgebreid stilgestaan bij diverse testopstellingen in het opleidingscentrum van Van Lente, zoals de “Meetkoffer elektrische energie” inclusief rapportage tool, de OEE tool welke operationeel is bij Phoenix Pallets te Hasselt en het “Tracking & Tracing” systeem wat in ontwikkeling is bij Foreco te Dalfsen (“Tracking & Tracing” is onderdeel van het ISA/95 MES project van Foreco/IACT/Van Lente).

Voor Foreco, IACT en Van Lente was het goed om te horen waar de overheid de komende jaren naartoe wil en hoe de overheid het bedrijfsleven (de ondernemers) wil ondersteunen. Een inspirerend bezoek!