Nieuws
10
feb

Qualified Partner Waterschap Vechtstromen

Van Lente Systeemintegratie is vanaf 25 januari 2021 formeel een ‘Qualified Partner’ voor Waterschap Vechtstromen. De kwalificaties gelden voor het dienstenpakket Onderhoud, Renovatie En Onderdelen (OREO) t.b.v. rioolwaterzuiveringen, rioolgemalen en watersysteemkunstwerken. Het gaat hierbij om de volgende expertise gebieden:

  1. Elektrotechnische werkzaamheden, Onderhoud en renovatie van o.a. rioolwaterzuiveringen, rioolgemalen, watersysteemgemalen, stuwen, bruggen en sluizen van elektrotechnische aard.     Elektrotechnische installatiewerkzaamheden. Assembleren en plaatsen van schakel- en besturingskasten.
  2. (E-)Hardware Levering van o.a. frequentieregelaars, niveaumetingen, debietmetingen, schakel- en besturingskastenen E-hardware, zoals relais, schakelaars, en klein materiaal.
  3. Procesautomatisering PLC's, netwerkapparatuur en bediening (touchscreen).
  4. Elektrotechnische ge- en verbruiksartikelen Elektrotechnische ge- en verbruiksartikelen, grijpvoorraad werkplaats, klein materiaal en gereedschap.

Geeft u een vraag of uitdaging op een van deze gebieden, neemt u dan vrijblijvend contact op met Ruben Pot mail of bel 0570-548328

 

Qualified Partner Waterschap Vechtstromen