Nieuws
23
feb

PRIVA Compri HX end-of-life

De PRIVA Compri HX line is sinds 1 januari 2022 end-of-sales. Dat wil zeggen dat PRIVA tot eind december 2026 alleen nog maar service verleend aan de PRIVA HXlijn en de software TC6. Aanpassingen doen of onderdelen vervangen is dus niet meer vanzelfsprekend. Dit kan grote gevolgen hebben!

MIGRATIE PRIVA HX NAAR PRIVA BLUE ID
Verborgen risico’s voorkomen en continuïteit waarborgen!


Wat nu? 
Stel, u heeft een bestaande regeltechnische installatie met een defecte PRIVA module. Dan kan Van Lente Systeemintegratie op basis van een service-order een nieuwe I/O module voor u bestellen en vervangen. Dit zolang de voorraad strekt. Uitbreiding van een HX project is niet meer mogelijk!

Download PDF: Migratie PRIVA Compri HX naar PRIVA Blue ID

DE RISICO'S

- geen reserve onderdelen meer te verkrijgen

- Uitval van systemen

- Service tot 31-12-2026

- Juiste kennis is schaars

- verouderde software

- Veiligheid

MIGREREN: Eenvoudiger dan u denkt! 

Van Lente beschikt over een team van 25 regeltechnische specialisten. Geregeld zien zij gebouwinstallaties die nog voorzien zijn van verouderde hardware en software. Dit is een potentieel risico op ongecontroleerde uitval. Ons team adviseert en ondersteunt u graag met al hun ervaring en kennis van PRIVA oplossingen.

Migratie kan stapsgewijs. Samen met u kijken we kosten efficiënt naar de mogelijkheden van vervangen en energiezuinig optimaliseren. Zodanig dat de overige installaties ongestoord kunnen blijven functioneren.

Uitbreiding van een HX project is niet meer mogelijk! Mocht dit toch nodig zijn, dan kan de hard- en software door PRIVA Blue ID componenten en TC8 software, vervangen worden. Middels een conversie kan de bestaande software (TC6) kostenefficiënt omgezet worden. Een snelle migratie is hierdoor mogelijk.

compri hx

VOORDELEN PRIVA BLUE ID

U tilt uw gebouwautomatisering naar een hoger niveau en opent een wereld aan nieuwe (digitale) mogelijkheden. PRIVA Blue ID is uw stap naar een toekomstbestedig en veilig gebouwbeheersysteem. 

PRIVA Blue ID is vanuit een toekomstvisie en hoogst mogelijke energie-efficiëntie ontworpen. De kracht van het systeem zit in de heldere bedienstructuur, dashboards en overzichten. Hierdoor is uw installatie voor zowel techneuten als voor de facilitaire collega's eenvoudig te bedienen en te beheren. PRIVA Blue ID is webbased en altijd veilig op afstand benaderbaar via PRIVA Digital Services.

Voordelen Priva Blue ID

HOE LOSSEN WE DIT OP?

- Advies op maat voor vervanging en optimalisatie,

- Vervangen van defecte I/O modulen, indien voorradig,

- Volgens stappenplan vervanging van het gehele systeem.

ADVIES OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Jeffrey Giezeman
Commercieel Manager Meet- & Regeltechniek
0182-300874 | 06-13146180
J.Giezeman@vanlente.nl

 

 

End-of-life Priva HX Compri
PRIVA Compri HX  end-of-life