Nieuws
10
dec

Passie van Dennis Veenstra

Passie van Dennis Veenstra, Coördinator QESH bij Van Lente Systeemintegratie B.V.

“Mijn passie zit ‘m in het werken met mensen én binnen een thema dat juist niet ieders favoriet is. Als Coordinator QESH ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Ik word er altijd blij van om op één lijn te komen met mensen, van managementniveau tot uitvoering. Het op dezelfde golflengte kunnen komen is belangrijk in mijn functie en is als dit goed lukt een energie-gever.

Ik zorg zowel voor plannen voor de langere termijn, maar ik moet ook zeker ad-hoc kunnen schakelen. Regels dienen nageleefd te worden, maar ze mogen niet tot angst gaan leiden, absoluut een mooie uitdaging om deze balans te bereiken en te behouden. Kers op de taart is toch wel waardering die ik krijg van collega’s uit het veld!

 De functie van Dennis

Dennis is Coördinator QESH binnen Van Lente Systeemintegratie B.V.. Hij richt zich op het creëren van een veilige en gezonde werkplek, houdt toezicht op het naleven van wettelijk kaders en zorgt voor draagvlak van QESH binnen Van Lente.

Dennis is binnengekomen in een administratieve functie binnen Van Lente. Het bespreken van zijn wensen en ambitie zorgde ervoor dat er steeds meer taken bij Dennis kwamen te liggen op het gebied van veiligheid en uiteindelijk ook kwaliteit.

Op een gegeven moment leidde een stillegging op een klus tot de nieuwe rol voor Dennis. Deze situatie toonde aan dat het eigenlijk noodzakelijk was om binnen Van Lente een veiligheidskundige te hebben en Dennis stond zeer positief tegen over deze rol, heeft een opleiding gevolg en is de positie gaan invullen!

 Mooi voorbeeld van één van de kenmerken van Van Lente: Kansen krijgen, kansen pakken!