Nieuws
12
dec

Partnerovereenkomst met Hertek

Van Lente Systeemintegratie B.V. in Deventer heeft een partnerovereenkomst gesloten met Hertek. 
Met de gespecialiseerde Businessunit Hertek Safety wordt een intensieve samenwerking gestart op het gebied van de productgroepen Brandmeldsystemen en Ontruimingsalarmsystemen.

Zowel Van Lente als Hertek wil haar klant innovatieve totaaloplossingen bieden. Op het gebied van veiligheid in gebouwen is Hertek op haar best en met Van Lente als systeemintegrator kunnen we gezamenlijk een bijdrage leveren aan het succes  en de veiligheid van de klant.

Samen een stap voorwaarts! Van Lente Systeemintegratie is naast Partner van Hertek ook een erkend branddetectiebedrijf. Om kennis en kunde te bevorderen voorziet Hertek in opleidingen en producttrainingen. Twee werknemers namens Van Lente Systeemintegratie B.V.  zijn reeds volledig opgeleid in de expertise rondom installeren en inbedrijfstellen van de Hertek Brandmeldystemen. 

De hartelijke wens is om een constructieve, uitdagende en leuke samenwerking op touw te zetten tussen beide bedrijven en met de formalisatie van de partnerovereenkomst is hier een positieve aanzet toe gegeven.