Nieuws
27
jun

Open dag 7 juli, Techniek Academie Nieuwleusen

Ontdek jouw toekomst in techniek!

Open dag 7 juli, Techniek Academie vestiging Nieuwleusen

Denk jij altijd na over hoe dingen anders of beter kunnen? Wil je werken met de nieuwste techniek en ben je nooit uitgeleerd? Dan heeft de Van Lente Techniek Academie alle ruimte voor jouw talent! Echt onderwijs draait bij ons niet om de theorie, maar om de ambacht. Juist in deze tijd staan we te springen om gouden handen. Om vakmensen die in één keer de oplossing bedenken en deze snel kunnen maken!

Versneld traject naar volwaardig MBO diploma

Start een BBL-traject bij onze academie in Nieuwleusen en leer alles rondom de verschillende soorten installaties en afdelingen. Bij ons krijg jeVeel vrijheid om opdrachten op jouw manier te doen.

- Optimale en op het individu afgestemde begeleiding.

- Veel afwisseling in werkzaamheden.

- Ervaren en erkende praktijkbegeleiders en techniekdocenten.

- Jonge collega’s en cultuur.

- Grote kans om binnen de organisatie door te stromen.

- Een goede werksfeer.

- Een volwaardig MBO diploma (industriële elektrotechniek, mechatronica, service technicus niveau 3-4) 

Nieuwe manier van opleiden

We leiden talenten op, van jong tot ervaren, van zij-instroom tot doorstromers. Van Lente Systeemintegratie is erkend leerbedrijf  en heeft dé praktijkbegeleiders in huis die naar het individu kijken en focus leggen op dingen die aandacht verdienen. Aangesloten zijn een aantal zeer ervaren techniek docenten en docenten die de algemene vakken zoals Nederlands, technisch Engels en rekenen verzorgen. Door deze verbinding kunnen wij de leerlingen net als een reguliere ROC voorzien van een erkend MBO diploma in een versneld traject.

Die versnelling komt voort uit de nieuwe manier van opleiden. De praktijklessen geven we in een aaneengesloten blok. Zo beklijft de leerstof beter. De leerlingen volgen 4 tot 5 weken achter elkaar praktijk, gevolgd door 1 week theorie. Dit is een andere aanpak dan op een reguliere ROC. Het voordeel is dat leerlingen langer en ongestoord aan hun opdrachten kunnen werken. Elke vrijdag is er tijd voor vragen en huiswerk maken, begeleid door de praktijkdocenten. Uit ervaring weten we dat leerlingen hierdoor hun opleiding wel tot een jaar sneller succesvol kunnen afronden.

Open dag ‘voor de denkende doeners’

Wil jij een gevoel krijgen bij de Techniek Academie en Van Lente Systeemintegratie, dan is de open dag een uitgelezen kans om informeel kennis te maken en meer informatie op te vragen. Op 7 juli aanstaande van 16.00 uur tot 20.00 uur staan onze deuren voor je open. Enthousiaste collega’s, praktijkopleiders, ROC leraren en de directeur ontvangen je graag op onze academie op de Kalkovenweg 24 in Nieuwleusen.

Open dag Techniek Academie Van Lente Systeemintegratie

Opleiden medewerkers van klanten en relaties

Goed onderwijs is niet altijd meer voor handen. Daarom dicht Van Lente graag de kloof tussen opleider en het bedrijfsleven en leveren we echte denkende doeners af die direct aan het werk kunnen. BBL’ers en medewerkers van klanten en bedrijven uit de branche leiden we op via onze Techniek Academie. Deze ‘makers van de toekomst’ geven we pragmatische en praktische skills mee die we laten aansluiten op jouw organisatie. Tijdens de open dag laten we je graag zien hoe we dit aanpakken. 

Te vaste baan? Ga los in techniek!

Wil je losbreken uit je werk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in techniek? Ook dan ben je van harte welkom voor een kennismaking op onze open dag! Geen sollicitatie stress, wel een indruk van het team, onze projecten en hoe we werken. Samen bespreken we waar jouw toekomst in techniek ligt. Van industriële automatisering tot beveiligingstechniek. Van technicus tot engineer. Van elektromonteur tot panelen­bouw. Wij hebben ruimte voor jouw talent! Kom je een bakkie doen? 

Van Lente Techniek Academie

Dit zijn wij

Van Lente Systeemintegratie zorgt ervoor dat productiebedrijven slimmer, beter en storingsvrij hun producten kunnen maken voor hun eindafnemers. Wij ontwerpen en maken industriële automatiseringsoplossingen, elektrotechnische installaties, gebouw automatisering en beveiligingssystemen. Dat doen we voor bekende en grote klanten en organisaties zoals FrieslandCampina, Yakult, Aviko, Lidl, Waterschap Vallei en Veluwe.

Bij Van Lente Systeemintegratie werk je met een fantastische club aan vakmensen in hechte klantenteams aan uitdagende en soms complexe technische installaties. We werken vanuit het motto SamSam: “Samen denken, Samen doen". Als echte ‘denkende doeners’ werken we graag in een duurzame relatie, nauw samen met onze klanten en verbinden we de juiste kennis en expertise.

Bij Van Lente doen we niet aan hokjes. Wij denken liever vrij. In integrale oplossingen die de klant verrassend verder brengen. Buiten de kaders en hokjesvrij: ook op de arbeidsmarkt. We zoeken vrijdenkers en verderkijkers. Die de drive hebben om grenzen te verleggen. Daarbij hoort een functieprofiel als vertrekpunt, niet als eindpunt. Zo geven we vrij baan aan talent en ambitie. Het resultaat: de overtreffende match tussen werkplezier en klanttevredenheid. Passend bij de koploper in systeemintegratie.

Je hebt bij ons de vrijheid om jezelf te zijn en dingen te doen op jouw manier. Wij willen dat jij je thuis voelt in een omgeving waarin vertrouwen, flexibiliteit en elkaar helpen belangrijk zijn. Ben jij gedreven om jezelf te ontwikkelen? Dan moet je echt bij ons zijn! 

Heb je vragen? Neem contact op met Monica Ubas, HRM en manager Techniek Academie via 0529 – 700225.

Kalkovenweg 24
7711 GW Nieuwleusen
werkenbijvanlente.nl/nieuwleusen

lerenbijvanlente.nl

werkenbijvanlente.nl 

Versneld BBL traject naar MBO diploma