Nieuws
2
apr

Nieuwe praktijkopleider Peter Kiestra

Sinds 1 april is Peter Kiestra in dienst bij Van Lente. Peter is zijn loopbaan begonnen in de installatietechniek en heeft hier jaren in gewerkt. De afgelopen 15 jaar heeft hij in de Industriële Automatisering gewerkt. Zijn vorige werkgever was Geyer Nederland, een bouwer van verdeelinrichtingen, en hij vervulde daar een Verkoop Binnendienstfunctie. Naast zijn werk, studeerde Peter in 2013 af van de opleiding Toegepaste Psychologie. Een studie die hij koos omdat hij zichzelf wilde ontwikkelen en anderen naar een hoger plan wil trekken.

 De behoefte om wat met deze opleiding te gaan doen werd steeds groter en Peter is zich gaan oriënteren voor een baan in deze richting. En hoe perfect was het toen hij niets vermoedend op site van Van Lente de vacature voor Praktijkopleider tegenkwam, een baan die 100% een match geeft met zijn ervaring en opleiding!  

 Peter heeft onwijs zin in zijn nieuwe baan. “Mensen te begeleiden naar een vast dienst verband, de groei van mensen begeleiden. Iemand die binnenkomt zonder kennis en ervaring en als volwaardig monteur met alle kwalificaties van de Academie te zien doorstromen in het werkveld en dat het liefst bij van Lente, ik kijk ernaar uit.”

Nieuwe praktijkopleider Peter Kiestra