Nieuws
9
nov

Nieuw klantteam in NoordOost-Nederland

 Van Lente Systeemintegratie maakt een sprong naar de regio Noordoost Nederland. Met een nieuwe vestiging in deze omgeving kunnen we de aldaar gevestigde bestaande en toekomstige klanten optimaal bedienen en beperken we de reisafstand.

Wij vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Door te starten in deze regio kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze stap sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. We bouwen momenteel aan een sterk en enthousiast team, waarbij een aantal medewerkers uit Deventer aangevuld zullen worden met nieuwe collega’s die we momenteel aan het werven zijn (www.werkenbijvanlente.nl).

Van ideevorming tot oplevering
Van Lente heeft een rijk verleden in de elektrotechniek en industriële automatisering. Bijna 90 jaar houdt Van Lente zich bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame en complete technische oplossingen op het gebied van industriële automatisering, elektrotechnische installaties, gebouwautomatisering (meet & regeltechniek), brandmeld- en beveiligingssystemen.

Cor de Best, directeur van Van Lente, “als hoogwaardig dienstverlener binnen de industrie en gebouwautomatisering helpen we onze klanten van ideevorming tot oplevering. Of dit nu is voor een project of ter ondersteuning van de Technische Dienst (24/7). We ondersteunen onze klanten graag op alle gebieden waar onze expertise ligt. We zijn onder andere actief in de maakindustrie, food & feed industrie, water markt en in de gebouw gebonden installaties”.

Met passie voor ons vak verdiepen wij ons in de processen van onze klanten en durven we een tikkeltje eigenwijs te zijn, waardoor we integrale systemen weten te bieden die de standaard overstijgen.

Groeiambitie
Ondanks de corona-crisis, blijven we volop investeren in onze klanten, nieuwe medewerkers en het opleiden en laten doorgroeien van huidige en nieuwe medewerkers.

Jan van Laar, klantteammanager bij Van Lente, wordt het gezicht in deze regio. “ De ambitie om onze positie in deze omgeving te versterken speelde al geruime tijd. Ik vind het geweldig om dit nu waar te kunnen maken. De reistijd naar projecten willen we verkorten. Dit is zeker belangrijk voor wat betreft service en onderhoudsactiviteiten. Om een snelle responsetijd te kunnen garanderen is een vestiging ergens rondom Meppel een uitkomst. Hoog in het vaandel staan: flexibiliteit, creativiteit, doen wat we zeggen, maar ook zeggen wat we niet doen.”

Het onmogelijke, mogelijk maken

“Wat ons werk zo leuk maakt? ‘Van niets, iets maken’, vooral wanneer iets niet mogelijk lijkt en wij dit toch voor elkaar weten te krijgen”, aldus Jan. “Gewoon doen wat je zegt, en zeggen wat je doet,  lijkt het credo te zijn in deze contreien. Dat is iets wat persoonlijk goed bij mij en ons team past. Bereikbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid en ter zake kundig reageren, dat is belangrijk!

Cor; “Onze klanten willen graag kunnen sparren en open en toegankelijk met ons om de tafel kunnen zitten. Wij doen dit graag, zodat wij hen goed en al in een vroeg stadium kunnen adviseren. Wij zijn technische ondernemers en houden van techniek. Het is onze lust en ons leven. We weten er alles van, praten er graag over en staan te popelen om het uit te voeren. De kunst is om bij dit enthousiasme de dieperliggende klantvraag niet uit het oog te verliezen en samen te zoeken naar de ‘vraag achter de vraag’. Door dicht bij onze klanten te staan en door te luisteren naar wat zij zeggen, kunnen we hen écht verder helpen”.

Contact over onze dienstverlening

Indien u na het lezen van dit artikel interesse heeft in de dienstverlening van Van Lente Systeemintegratie, dan kunt u contact opnemen met Cor de Best (06-22407122) of Jan van Laar (06-51159444) of een  e-mail sturen naar: j.vanlaar@vanlente.nl

Vacatures

Wil jij deel uit maken van een hecht team dat samen de uitdaging aangaat om een succes te maken van deze mooie nieuwe uitbreiding? Kijk dan op onze website www.werkenbijvanlente.nl voor een vacature die bij jou past. Lijkt jouw vacature er niet direct bij staan dan nodigen we je toch uit om te reageren om samen te bepalen of er kansen zijn.

VAN LENTE SYSTEEMINTEGRATIE B.V. START MET EEN KLANTTEAM IN NOORDOOST NEDERLAND