Nieuws
4
aug

Klimaat- en regeltechnische installatie gemeente Hellevoetsluis


Gemeente Hellevoetsluis wil de klimaat- en regeltechnische installaties van diverse panden (o.a. scholen, gymzalen, etc.) in haar gemeente optimaliseren. De locaties beschikken nu nog over eenvoudige en inmiddels verouderde regeltechniek, zonder remote beheer. De installaties zijn uitgevoerd met verschillende fabricaten, waardoor het de gemeente aan uniformiteit ontbreekt.

Van Lente Systeemintegratie is door gemeente Hellevoetsluis gevraagd om de aanwezige regeltechnische installaties naar een hoger niveau te brengen (te optimaliseren) en dat deze op een eenduidige en eenvoudige manier remote te beheren en te bedienen zijn.

Voor het vervangen van de regeltechniek op de diversen locaties heeft Van Lente gekozen voor Priva Blue ID. Deze oplossing voor gebouwautomatisering kent een duidelijke bedieningsstructuur, middels dashboards en heldere overzichten. Hierdoor beschikt de gemeente binnenkort weer over beter presterende installaties welke via één bedien- en beheeromgeving vanuit elke locatie op een veilige manier te bedienen zijn.