Nieuws
15
feb

Hoe u maximaal resultaat realiseert

Uitval, productiefouten, te hoog energieverbruik, handmatige productieorders, ondeugdelijke traceerbaarheid, grip en inzicht op proces. Zomaar een rijtje frustraties en risico’s die iedereen herkent bij een productieproces dat onder druk staat.

Stelt u zich voor dat u niet langer hoeft uit te gaan van voorspellingen en aannames, of onverwachte storingen maar dat u met real time data kunt sturen op high performance output en procesverbeteringen. Gelukkig biedt Plant Assist© hiervoor een eenvoudige oplossing.

Plant Assist | ‘Dé assistent van de plantmanager’

Plant Assist© is een instapklare tool voor het optimaliseren van uw productieproces. Van klein beginnen tot groots uitbouwen! Met deze tool krijgt u precies wat u nodig heeft en blijft u weg van onnodige ballast. Plant Assist© is het platform, waarmee data uit uw fabriek, productielijn, machine of ERP eenvoudig visueel wordt gemaakt. Bottlenecks in de productie worden gedetecteerd, kwaliteitsverliezen gesignaleerd, grondstoffen en (half)fabricaten getraceerd. Deze inzichten zijn voedingsbodem voor maximaal procesresultaat.

Plant Assist© is een flexibel en schaalbaar platform in Cloud- en/of server oplossing, webbased, realtime, cybersecure en bestaand uit diverse modules;

  1. Datalogging
  2. Overall Equipment Effectiveness (OEE).
  3. Production Site Management
  4. Artikel- en receptenbeheer
  5. Tracking & Tracing
  6. Koppelingen ERP, MES, SCADA, HMI en besturingssystemen
  7. Maintenance Management
  8. Rapportage

Meer weten hierover?
Ruben Pot via commercie@vanlente.nl of 0570-631218.

Bekijk onze campagne-site: www.plantassist.nl

Artikel uit het vakblad de voedingsindustrie van februari 2021

 

 

HOE U 0% UITVAL REALISEERT