Nieuws
14
okt

Eén jaar Van Lente Systeemintegratie B.V. in Reeuwijk, dat moet gevierd worden!

Precies een jaar geleden opende Van Lente Systeemintegratie B.V. een nieuwe vestiging in Reeuwijk. Enthousiast gingen 12 specialisten op het gebied van Meet- en Regeltechniek en Gebouwautomatisering aan de slag, samen met de 8 specialisten in Deventer.

Een jaar later staat er een snelle en flexibele organisatie met 22 toppers op het gebied van Meet- en Regeltechniek die nauw samenwerkt met de hoofdvestiging van Van Lente Systeemintegratie B.V. in Deventer. Hiermee is de oorspronkelijke doelstelling van de start, toegevoegde waarde leveren voor de klanten van Van Lente Systeemintegratie B.V., meer dan waar gemaakt.

Uiteraard zijn we onze opdrachtgevers dankbaar voor de kansen die we gekregen hebben om onze unieke kennis en toegevoegde waarde te laten zien. Steeds meer klanten weten Van Lente Systeemintegratie B.V. daarom te vinden voor oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering. Waarbij het gehele traject van engineering, bekabeling en panelenbouw tot en met nazorg, onderhoud, monitoring en optimalisering, volledig in eigen beheer verzorgd wordt.

Deze mijlpaal hebben we passend gevierd met een brainstormsessie door de Meet- en Regelspecialisten om onze dienstverlening, werkwijze en klanttevredenheid nog verder te verbeteren. Want: Succes bereik je niet alleen, dat doe je Samen!