Nieuws
13
mei

Cursus beheerder Brandmeldinstallaties 2020

Dit is hét moment om de cursus beheerder brandmeldinstallaties (BBMI) te volgen! In deze cursus wordt de basiskennis behandeld die vereist is om de brandmeldinstallatie te kunnen beheren.  We behandelen het beheer van zowel de brandmeld- als de ontruimingsalarminstallatie.

Op grond van NEN 2654-1 geven wij als gecertificeerd branddetectiebedrijf instructies over het beheer, de controle en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Ook Wet- en regelgeving komt aan de orde.

Note: Uiteraard zijn er gepaste maatregelen genomen ten aanzien van het Coronavirus

Inhoud cursus

Er zijn geen toelatingseisen. Wel is het wenselijk dat de deelnemer affiniteit heeft met brandmeldinstallaties in eigen organisatie en enigszins vertrouwd is met techniek en technische problemen van brandmeldinstallaties.

De cursus is inclusief het boek ‘Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsinstallatie’. Dit boek is bestemd voor degenen die door de werkgever zijn aangewezen als beheerder van de brandmeldinstallatie en/of ontruimingsalarminstallatie (BMI-OAI). In dit boek wordt de basiskennis behandeld die een beheerder nodig heeft om een BMI-OAI op de juiste wijze te kunnen beheren.

Het examen van Beheerder brandmeldinstallatie en ontruimingsalarminstallatie bestaat uit een theorie-examen met 20 meerkeuzevragen en een projectopdracht tijdens de cursus. Indien de cursist het examen met voldoende resultaat heeft afgelegd, ontvangt de cursist een certificaat Beheerder BMI/OAI en pasje BBMI (Beheerder Brandmeldinstallatie).

Praktische informatie:

De cursus duurt éen werkdag en bevat zowel theorie- als praktijkonderdelen.

Datum: Woensdag 27 mei
Tijd: 09.00 uur - 17.00 uur.
Locatie: Herfordstraat 5, 7418 EX Deventer
Kosten: €300,- excl. B.T.W. P.P. , inclusief lunch
Aanmelden: mail 

 

Vragen of aanmelden:

Raymond Jutten
06-10010994 / mail 

Cursus beheerder Brandmeldinstallaties 2020