Nieuws
21
jul

Champion of the Month Priva Eco


Priva ECO zet deelnemende partners in het zonnetje voor hun tomeloze en enthousiaste inzet bij projecten. Van Lente is uitgeroepen tot Champion of the Month.

Van Lente Systeemintegratie is al jarenlang een trouwe partner van Priva. Op zoek naar nieuwe oplossingen om onze klanten nog beter te bedienen kwamen we in aanraking met Priva ECO, een nieuw product afkomstig van het Building Innovation Lab binnen Priva.

Zelflerende software oplossing

Priva ECO is een zelflerende softwareoplossing die zonder menselijke tussenkomst, dus volledig  automatisch, de klimaatomstandigheden en het energieverbruik in een gebouw optimaliseert op basis van historische en realtime data. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Priva ECO is de toekomst

“Toen ik erover hoorde, was ik direct enthousiast”, aldus Hartog van Straten, Teammanager Meet en Regeltechniek. “Ik dacht meteen: Priva Eco is de toekomst. Een systeem dat zichzelf continu aanpast aan veranderende omstandigheden van buitenaf biedt een compleet vernieuwende propositie richting onze klanten.”

Momenteel lopen er vijf projecten in samenwerking met Priva ECO, waarvan één locatie als zogenaamde Proefkamer wordt ingezet. Van Straten: “Samenwerken met het team van ECO is zeer prettig. Er wordt snel geschakeld en er is veel openheid tussen onze teams en die van Priva. We leren gezamenlijk. Het is echt een Partnership. ECO is de toekomst.”

Kunstmatige intelligentie en machine learning. Het zijn ontwikkelingen die ontzettend veel mogelijkheden bieden om nog slimmer om te gaan met energiebeheer- en verbruik.