Nieuws
11
aug

Bezoek ons op de installatievakbeurs Hardenberg 2021

Slimme en duurzame gebouwen zijn de toekomst. Bent u ook toe aan de volgende stap in klimaat- en energiebeheer? Bezoek ons dan op de installatievakbeurs in Hardenberg op 14, 15,16 september 2021 (stand 161). Van Lente Systeemintegratie presenteert hier de mogelijkheden van Priva Building, Easy IO en Loytec.

Intelligente gebouwbeheersystemen


Intelligente gebouwbeheersystemen voorspellen de energie die nodig is voor het bereiken van een optimaal klimaat. Rekening houdend met weersvoorspellingen, het gebruik van het gebouw, de opwekking en opslag van warmte en duurzame energie en flexibele energieprijzen. Dit bespaart u geld, energie en vermindert de CO2-uitstoot.

Team gebouwautomatisering

Graag ontvangen wij u op één van de beursdagen. Dan praten wij u bij en geven wij u graag advies over gebouwautomatisering, klimaatinstallaties en automatisering van technische installaties.  

De eisen aan de energieprestatie van een gebouw worden steeds hoger. Realtime inzicht en zelfsturende systemen worden de standaard. We geven u graag een inkijkje in de laatste technische ontwikkelingen en de toepasbaarheid daarvan. 

Meer informatie

Jeffrey Giezeman (mail) en Hartog van Straten (mail)

 

Bezoek ons op de installatievakbeurs Hardenberg 2021