{r.title}

Production site management (PMS)

Echt weten wat er op de productielocatie speelt, doet u met Production Site Management. Met deze Plant Assist© tool heeft u real-time data in handen, waarmee u direct en op elk moment van de dag inzicht heeft in- en daarmee grip op- uw productielocatie? Van machinestatus, energieverbruik, storingen, user logs, tot complete order-trails.  

Production Site Management is een real-time systeem voor het bewaken van de productie, energiehuishouding, rapportage en planning. Het systeem is rechtstreeks verbonden met machines, PLC’s, sensoren, proces control systems, RTU Flow computers of SCADA systemen.

‘Zonder data bent u net als ieder ander, iemand met gewoon een mening!’

 

button adviesafspraak

Blind spots’ en energieverbruik

Niets is erger dan het hebben van ‘Blind Spots’, onbetrouwbare of onbruikbare data. Data is informatie die u nodig heeft om uw productieproces soepel, efficiënt en concurrerend te laten functioneren. Beheersing van kwaliteit en kosten door een toenemende vraag naar flexibele productie wordt een steeds grotere uitdaging, maar is eenvoudig te beheersen door Production Site Management (PMS).

Ook voor de industrie geldt dat het energiegebruik en CO2 uitstoot omlaag moet, om zowel concurrerend te zijn, als te voldoen aan de milieuwetgeving- en doelstellingen. Met Product Site Management kunt u beter plannen, waardoor u omsteltijden kunt verkorten, uitval en verspillingen kunt tegen gaan en energieverbruik kunt terugdringen.

Voordelen Production Site Management:

  • Eén overzicht van proces, recepturen, energieverbruik, etc;
  • Maximale productiviteit;
  • Real-time machinestatus;
  • Details voor bepaald taken welke in de fabriek niet belangrijk zijn;
  • Live data is overal benaderbaar, in de productie op kantoor of thuis.
van lente
ruben pot

Heeft u een vraag?

Ruben Pot
Mobiel 06-10041353
Stuur een email

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen!

Samen met 160 collega′s het beste uit je zelf halen.

Bekijk onze vacatures

VOLG VAN LENTE OP SOCIAL MEDIA
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en ontwikkelingen.