Beheer en onderhoud klimaatinstallaties

Installaties moeten functioneren zoals ze bedoeld zijn vinden de specialisten van Van Lente. Door onze jarenlange ervaring in het onderhouden van gebouwbeheersystemen en installaties verlengen wij de levensduur van uw systemen. Ook voorkomen wij energieverspilling door het optimaal instellen van de installatie op het daadwerkelijk gebruik. Het voorkomen van verspilling is de makkelijkste manier van energiereductie.

Installatie en monitoring

Om de installatie op een intelligente manier te monitoren, maakt Van Lente gebruik van speciaal ontworpen systemen. Gebruikers krijgen via een web-applicatie (Simaxx of BI-Metrics) inzicht in het functioneren van de klimaatinstallaties. Eventuele problemen kunnen makkelijk worden opgespoord via een overzichtelijk dashboard. U heeft 24/7 online inzicht in het gebouwdossier en kunt gemakkelijk rapportages zoals de wettelijke rapportage van het functioneren van de WKO genereren.

Met het monitoringssysteem kunnen ook overzichtelijke beelden worden gemaakt van de energiereductie van duurzame systemen of van PV-installaties. Deze beelden kunt u gebruiken voor een Energiespiegel of een website.

Ondersteuning Technische Dienst

Zoekt u tijdelijk of voor langere tijd ondersteuning voor uw technische dienst? Van Lente levert al jarenlang vakkundig personeel voor technische diensten van toonaangevende bedrijven en instellingen. Hierdoor beschikken wij over een flexibel en deskundig onderhoudsteam en gaan wij graag met u in gesprek over de invulling van uw behoefte.

Voor ons is het altijd belangrijk om de juiste man of vrouw op de juiste plek te plaatsen. Daarbij maakt het ons niet uit of het om een proces- of gebouwgebonden installatie gaat of om elektrotechnische, (licht) werktuigbouwkundige of besturingstechnische werkzaamheden. Onze langdurige relaties met veel van onze klanten leert dat we weten waarover we praten.

l11-04-2018-294

Heeft u een vraag?

Roy Jansen
Mobiel 06 - 10181822
Stuur een email

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen!

Samen met 160 collega′s het beste uit je zelf halen.

Bekijk onze vacatures

VOLG VAN LENTE OP SOCIAL MEDIA
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, vacatures en ontwikkelingen.