Van Lente Systeemintegratie

Locaties

Gericht op de regio
Binding met de regio staat bij Van Lente Systeemintegratie hoog in het vaandel. Korte reistijden en vakmensen die in jouw regio wonen leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en efficiency. Daarom hebben we meerdere locaties in Nederland die elk hun eigen regio bedienen.

Gunstige tarieven
Daarnaast hebben we een locatie in Nitra (Slowakije). Hierdoor kunnen we bepaalde werkzaamheden tegen gunstige tarieven uitvoeren. In Slowakije zijn hardware engineering, tekenwerk en het bouwen van besturingspanelen onze activiteiten.

Onderdeel van Van Doren Engineers
Van Lente Systeemintegratie maakt sinds juli 2021 onderdeel uit van het familiebedrijf Van Doren Engineers. Samen hebben we meer slagkracht op het gebied van industriële automatisering, engineering, gebouwautomatisering, beveiligingstechniek, paneelbouw en montage. Ook Duim Techniek uit Veenendaal maakt onderdeel uit van de groep. Zij  zijn dé specialist voor automatiserings- en besturingssystemen in de recyclingbranche. We vullen elkaar aan met kennis van de markten: Food&Feed, productiebedrijven, machinebouw, water / infra en recycling.

  • Uitbreiding marktkennis en technische expertise
  • Landelijke dekking, lokaal betrokken
  • Meer slagkracht en capaciteit en kennis
  • 3 bedrijven met vergelijkbare familiecultuur
  • Vertrouwde hechte klantteams, met de zekerheid van een grote organisatie
  • extra capaciteit paneelbouw in Slowakije
Onze locaties